MENU (5)

ALUN ALUN NGANJUK - DENNY CAKNAN FT YENI INKA 「Lirik Lagu」

Lungo tak anti-anti kapan nggonmu bali
Mecak ing endahing wengi kuto Nganjuk iki
Sumilir angin atis gugah kangene ati
Opo kang mas ora ngerteni? Kowe tak kangeni

#TikTok #sanderlei #shorts


ALUN ALUN NGANJUK 「Lirik Lagu」 - DENNY CAKNAN FT YENI INKA

Lungo tak anti-anti kapan nggonmu bali
Mecak ing endahing wengi kuto Nganjuk iki
Sumilir angin atis gugah kangene ati
Opo kang mas ora ngerteni? Kowe tak kangeni

Ning alun-alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setaun tak enteni
Tresnamu sing tak gondeli

Lali tenan to dek, nggonmu janji-janji
Disekseni lampu alun-alun iki
Lali tenan to dek, nggonmu janji-janji




Ning terminal stasiun gonku nggoleki

Lungo tak anti-anti kapan nggonmu bali
Mecak ing endahing wengi kuto Nganjuk iki
Sumilir angin atis gugah kangene ati
Opo kang mas ora ngerteni? Kowe tak kangeni

Ning alun-alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setaun tak enteni
Tresnamu sing tak gondeli

Lali tenan to dek, nggonmu janji-janji


Disekseni lampu alun-alun iki


Lali tenan to dek, nggonmu janji-janji
Ning terminal stasiun gonku nggoleki